Hızlı Erişim

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden Deprem Afeti ile İlgili Açıklama

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden Deprem Afeti ile İlgili Açıklama

  •  6 Şubat 2023 Pazartesi
  •  2589 Görüntüleme
  •  Yazdır

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 04.17’de aletsel büyüklüğü 7,4 olarak kaydedilen ve aynı gün Kahramanmaraş Gözpınar-Ekinözü mevkiinde gerçekleşen aletsel büyüklüğü 7,5 olarak kaydedilen, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana başta olmak üzere bölge illerinde de etkili olan şiddetli deprem afeti hepimizi derinden üzmüştür.

Ülkemize ve Milletimize geçmiş olsun.

En zor günlerde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en iyi şekilde sergileyen vatandaşlarımız ve Devletimiz, bu afetin de yol açtığı yaraları saracak dirayettedir. Milletimizin her ferdi ve tüm kurumlarımız gibi Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi de tüm birimleri ve imkânları ile ilk andan itibaren seferber olmuştur. Bu türlü felaketlerin bir daha yaşanmaması ve kayıplarımızın artmaması temennisi ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Üniversitemiz, yetkili makamların da çağrısını yaptığı acil ihtiyaç malzemelerinin açılan ve duyurulan yardım merkezinde toplanması için bir yardım faaliyeti başlatmıştır. Yetkili makamlardan gelecek destek talepleri dışında yardım toplanmaması ve bu konuda Üniversite yönetimi ile koordinasyon halinde hareket edilmesi gerekmektedir.

Tüm birim yöneticilerimiz tarafından, depremden etkilenen öğrenci, idari ve akademik personelimizin kurum içi iletişim ve koordinasyonunun güçlendirilmesi için bütün iletişim kanalları vasıtası ile gerekli hassasiyet gösterilecektir.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.