Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması

• DUYURU DETAY

Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması

•  15 Mayıs 2020 Cuma

İstanbul Ticaret Borsası tarafından “Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması” düzenlenmektedir. Projenin kapsamı gıda israfında özellikle depolama, distribütörler, perakendeciler ile lokantalar, oteller, hastaneler, okullar, evler ve sair tüketici ayağında gıda israfının önlenmesi, ayrıca israf olacak gıdanın toplanması ve değerlendirilmesidir.

Ülkemizdeki gıda israfının önlenmesi bilincinin geliştirilmesini, kamuoyunda farkındalık oluşturulmasını ve gıda israfının önlenmesi için etkili çözümler bulunmasını hedefleyen yarışma tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır.