Tokat Teknopark, Teknoloji ve Transfer Ofisimizden Tanıtım, Bilgilendirme ve Farkındalık Semineri

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  14 Şubat 2020 Cuma

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğretmen adaylarına yönelik tanıtım, bilgilendirme ve farkındalığa yönelik seminer düzenlendi. Seminerde, Tokat Teknopark Genel Müdürümüz Prof. Dr. Cemil Alkan Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Seminer soru cevap etkinliğinin ardından son buldu.