Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Öğretim Üyeleriyle Bir Araya Geldi

• DUYURU DETAY

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Öğretim Üyeleriyle Bir Araya Geldi

•  9 Ekim 2019 Çarşamba

Taşlıçiftlik Yerleşkesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Konferans Salonunda gerçekleşen sohbete, rektör yardımcılarımız, dekanlarımız, müdürlerimiz ve öğretim üyeleri katıldı.

Sohbette göreve başladığı günden itibaren Üniversitemizde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri ve çalışmaları anlatan Rektörümüz, özellikle Üniversitemizin daha gelişen ve büyüyen bir üniversite olması için uluslararası kongreler, sempozyumlar, konferanslar, panellerin daha çok yapılması gerektiğini ve Rektörlük olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi. Üniversitemizin yaşanılabilir bir üniversite olması için içerisinde berberi, kuaförü, kütüphanesi, yemek yemeleri için alternatiflerin olduğu lokanta ve buna benzer yerlerin olduğu yap-işlet-devret sistemi ile çalışacak yaşam merkezi çalışmalarının da devam ettiğini aynı zamanda öğrencilerin boş zamanlarında daha konforlu zaman geçirebilmeleri içinde kamelyaların ve bankların yapıldığını söyledi. Üniversitemiz bünyesinde kurulan Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü tarafından öğrenci değişim programlarının yapıldığını, yabancı uyruklu öğretim üyelerinin üniversitemizde istihdam edilebileceğini de anlatan Rektörümüz, “Gerek ülkemizde gerekse yurtdışında çalışmakta olan akademisyenleri Üniversitemize davet edin. Burada çalışmalar yapsınlar. Hem Üniversitemizin adını hem de yaptıkları çalışmaları dünyaya duyursunlar.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin sohbet sonrasında öğretim üyelerinin sorularını cevapladı.