Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizle Sohbet Etti

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  3 Ekim 2019 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Üniversitemizi kazanan birinci sınıf öğrencileri ile sohbet etti. Taşlıçiftlik Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleşen sohbete Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, Müdürlerimiz, Genel Sekreterimiz, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Üniversitemiz ve Yerleşkeler hakkında öğrencilerimize bilgiler vererek,  hayata dair tecrübelerini anlattı. Öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatları boyunca nelere dikkat etmeleri konusunda da nasihatlerde bulunarak öğrenim hayatlarında başarılar diledi.