Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı Rektörümüzü Ziyaret Etti

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  26 Temmuz 2019 Cuma

“Sosyal Medya ve Dijital Oyunlar” paneli için Tokat’a gelen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret etti. Üniversitemiz hakkında bilgi alan Prof. Dr. Çomaklı her iki üniversitenin işbirliği içerisinde olacağını ve Tokat’tan öğrencileri ve akademisyenleri Anadolu Üniversitesinde konuk etmekten onur duyacaklarını belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ise, Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek. Çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrasında her iki Rektör birbirlerine hediye takdim etti. Ziyarette SOGİDEM Müdürü Doç. DR. Levent Erarslan, SOGİDEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Levent Şahin ve SUGİDEM Koordinatörü Öğr. Gör. Hande Kaynar da hazır bulundu.