Üniversitemiz ile Artova Belediyesi Arasında Evcil Hayvanları Kısırlaştırma Protokolü İmzalandı

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  24 Temmuz 2019 Çarşamba

Artova Meslek Yüksekolunda gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Artova Belediye Başkanı Lütvü Yalçın katıldı.

Artova Belediye Başkanı Lütvü Yalçın, “Üniversitemizle yaptığımız işbirliği ile ilçemize katkı sunacağız. Desteklerinden ötürü Rektörümüze teşekkür ederim” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin de Artova Meslek Yüksekokulumuzda veterinerlik bölümünde iki öğretim görevlimizin mevcut olduğunu ve bu protokolle veterinerlik bölümünün sokak hayvanlarının kısırlaştırılması noktasında ilçemize destek olacaklarını ifade etti. Rektörümüz “bu anlamda ilçemize ve şehrimize katkı sunmaktan oldukça memnunuz” dedi.

Konuşmalar sonrası Artova Belediyesi ile Üniversitemiz arasında işbirliği protokolü imzalandı.