TOGÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgesi

•  11 Şubat 2021 Perşembe

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çevrimiçi eğitim haftası “e-akademi Tokat” projesi kapsamında TOGÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyelerine teşekkür belgesi takdim edildi. Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TOGÜ Eğitim Fakültesi işbirliği ile 1-5 Şubat 2021 tarihleri arsasında düzenlenen öğretmen akademisi çevrimiçi eğitimlerine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür, Prof. Dr. Tahsin İlhan, Doç. Dr. Uğur Akın, Dr. Öğr. Üyesi Hanife Gamze Hastürk, Dr. Öğr. Üyesi Zafer Kiraz,  Dr. Öğr. Üyesi Fazilet Özge Maviş Sevim, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzcan Çığ katılmıştı. Bu kapsamda destek veren öğretim üyelerine teşekkür belgeleri Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali tarafından takdim edildi.