TOGÜ Heyetinden Abuja Büyükelçisi Ulueren’e Ziyaret

•  10 Şubat 2021 Çarşamba

Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Kubilay Özyer ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ahmet Serhat Anaç Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) için bulunduğu Nijerya’da Abuja Büyükelçisi Ahmet Melih Ulueren’i ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Özyer,  Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in selamlarını ileterek, Nijerya’da akademik başarısı yüksek olan öğrencileri sınav yapmak ve üniversitemizde eğitim öğretim hayatlarını devam ettirmek niyetinde olduklarını ve katılımlardan son derece memnun olduklarını belirtti. Abuja Büyükelçisi Ulueren ise Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin Nijerya’da sınav yapmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, “ Rektörümüze selamlarından dolayı çok teşekkür ederim. Üniversitenin Nijerya’ya gelerek işe ne kadar ciddi yaklaştıklarını görüyorum. Bir çok üniversite böyle bir zahmete katlanmadan gerçek olan öğrenci ve olmayan öğrenci ayrımı yapmadan vize talebinde bulunuyorlar ve bu sebepten dolayı da büyük sorunlar yaşıyorlar. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine başta Rektörü Prof. Dr. Şahin olmak üzere, ekip halinde gelen Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğüne ciddiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.