Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr.Kubilay Özyer Nijerya’da Radyo Canlı Yayınında Üniversitemizi Tanıttı

•  1 Şubat 2021 Pazartesi

Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Kubilay Özyer ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ahmet Serhat Anaç Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) için bulunduğu Nijerya’da canlı radyo yayınına katılmıştır. Koordinatörümüz yayında  üniversitemizi ve Tokat’ı tanıtmış, iyi bir uluslararası eğitim için Nijeryalı üniversite öğrenci adaylarını üniversitemiz YÖS sınavlarına katılmaya davet etmiştir.