Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Buhan EKOTÜRK TV’ye Konuk Oldu

•  29 Ocak 2021 Cuma

TOGÜ Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ekrem Buhan, Ekotürk TV’de Ahu Orakçıoğlu’nun sunduğu “Yaşanabilir Dünya” programına konuk oldu. Canlı yayınlanan programda Dr. Öğretim Üyesi Ekrem Buhan küresel iklim değişikliği ve Kelkit havzası hakkında bilgiler aktardı. Ahu Orakçıoğlu’nun sorularını da cevaplayan Buhan, iklim değişikliğinin denizlerden başladığını günümüzde artık iklim değişikliğinin herkes tarafından hissedildiğini vurguladı. Buhan konuşmasında küresel iklim değişikliği ve Kelkit havzası ekosisteminin önemi konularında açıklayıcı bilgiler aktararak gelecek kuşaklar için havzaların korunması gerektiğine dikkat çekti.

Programı izlemek için fotoğrafa TIKLAYINIZ