Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz 24. Sırada

•  21 Ocak 2021 Perşembe

2019 yılı Ağustos ayında faaliyete geçen Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz kısa sürede gerçekleştirdiği 44 faaliyet ile Yükseköğretim Kurulu tarafından yayınlanan “Kariyer Merkezi Çalışmaları Kapsamında Öğrenci ve Mezunlara Yönelik Gerçekleştirilen Faaliyetler Sayısı” sıralamasında devlet üniversiteleri arasında 24. sırada yer almıştır. Daha fazla öğrenci ve mezununa ulaşma gayretinde olan ve dört aylık süre zarfında geldiği konumu daha yukarılara çıkarmak isteyen Merkezimiz 2020 yılı içerisinde de birçok faaliyet gerçekleştirmiştir. Ayrıca merkezimiz 2021 yılında da gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetler için çalışmalarına devam etmektedir.