TOGÜ'de Covid-19 Aşısı

TOGÜ'de Covid-19 Aşısı

•  14 Ocak 2021 Perşembe

Bugün itibariyle 81 ilde Covid-19 aşısı yapılmaya başlandı. Bu kapsamda, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Namık Özkan ve Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nihat Uluocak’a Covid-19 aşısı yapıldı. Üniversitemiz hastanesinde başlayan aşılama öncelikli olarak sağlık personeline uygulanmaya başladı. Randevu alınarak uygulanan Covid-19 aşısı için Üniversite hastanemizde 20 aşılama ve dinlenme odası ile hizmet veriliyor. Aşı yapıldıktan sonra ise hastalar dinlenme odasında bekletiliyor. 28 gün sonra ikinci dozun yapılacağı aşılama üniversitemiz hastanesinde 7 gün boyunca devam edecek.