Üniversitemiz Kurumsal Kimlik Çalışmaları Tamamlandı

•  24 Aralık 2020 Perşembe

Üniversitemizin görünen yüzünü temsil edecek olan Kurumsal Kimlik kılavuzu üniversitemiz tarafından oluşturularak kullanıma sunuldu. Üniversitemizin kamuoyunda doğru, tutarlı ve etkili bir şekilde temsil edilebilmesi adına önemli bir ihtiyacı gidermek için hazırlandı.

Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan kurumsal kimlik kılavuzu tüm işlemlerde kullanılacak renkler, yazı fontları, logoların kullanımı, birimlerin logo kullanımı, kartvizit şablonları, afiş şablonları ve sunum dosyalarını içermektedir. Kılavuzda yer alan şablonlarda personelimiz belirlenmiş olan logoların standart kullanımlarını, dosya, antetli kağıt, diplomat zarf, davetiye, cd, dvd, afiş, kimlik tasarımı, şapka, çanta, araç giydirme, kartvizit şablonları ve power point sunuları gibi belirli renkler ve yazı formatları ile oluşturulmuş şablonları kullanabilecektir.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin yapmış olduğu açıklamada “Üniversite olarak, kurumsal aidiyete, etik değerlere, milli değerlere ve evrenselliğe, katılımcılığa, şeffaflığa, kalite odaklı sürekli gelişime, adalet ve liyakate, yerel ve toplumsal kalkınmaya desteğe, özgünlüğe, istihdama ve verimliliğe temel değerlerimiz olarak bakmaktayız. Bu bakış açısıyla bugüne kadar başarıyla yürüttüğümüz faaliyetleri kurumsallaşma çalışmalarımızla taçlandırmak istiyoruz. Kurumsallaşma olgusunun en önemli konulardan biri de Üniversitemizin kurumsal kimliğinin oluşturulmasıdır. Bu yönde Üniversitemizin markalaşması adına başlattığımız çalışmalar son noktaya ulaşmış bulunmaktadır. Kurumsal Kimlik Kılavuzumuz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve logosunu geleceğe taşıyacak bilgiler içermektedir. Amacımız Üniversitemizin bütün iletişim kanallarında etkili, doğru ve tutarlı yansıtılmasını sağlayacak bilgileri sunmaktır. Kurumsal iletişimdeki başarılarımızı artıracağına inandığım Kurumsal Kimlik Kılavuzu’nun, yükselen değerlerimize katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi.

Üniversitemiz kurumsal kimlik sayfasına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız: