Rektör Şahin’den Yönetici Gelişim Programı Kapsamında Konferans

•  22 Aralık 2020 Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı 2023 eğitim vizyonu ve öğretmenlik mesleği genel yeterlilikleri çerçevesinde İmam Hatip Okulları yöneticilerinin mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Yönetici Gelişimi Programı kapsamında İmam Hatip Okulları yöneticilerine yönelik olarak konferans verdi. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün programları kapsamında Tokat ve ilçelerinde görev yapan tüm İmam Hatip Okulları Müdürleri ve İmam Hatip programı uygulayan Çok Programlı Anadolu liseleri müdürlerinin katıldığı Konferans online olarak gerçekleştirildi.

Rektör Şahin katılımcı yöneticilere, “İmam hatip okullarının toplumsal algısı, kurumsal imaj yönetimi, okulların tanıtımı için gerçekleştirilecek çalışmalar, dijital okul portfolyosu oluşturma, web sayfası ve sosyal medya yönetimi” konularında açıklayıcı bilgileri aktardı.