Akademisyenlerimizin Başarısı

Akademisyenlerimizin Başarısı

•  7 Aralık 2020 Pazartesi

Akademisyenlerimiz Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Stanford Üniversitesi koordinatörlüğünde John Loannidis ve ekibi tarafından Science Direct Plos Biology Dergisinde Dünyanın en etkili bilim insanları listesi yayınlandı.

Üniversitemiz akademisyenleri Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cemil Alkan ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Arpacı da yayınlanan Dünyanın en etkili bilim insanları listesinde yer aldı.

Science Direct Plos Biology dergisinde yayınlanan çalışmada akademisyenler akademik performansları, makale sayısı, ortak yazarlı yayın, atıf gibi kategorilere göre sıralandı. Listede yer alan Üniversitemiz akademisyenleri Prof. Dr. Alkan ve Doç. Dr. Arpacı’yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.