Senegal Heyetinden Üniversitemize Ziyaret

Senegal Heyetinden Üniversitemize Ziyaret

•  20 Kasım 2020 Cuma

Senegal Yüksek Öğretim Bakanlığı Genel Sekreteri Fary Seye, Yüksek Öğretim Genel Müdürü Prof. Amadou Abdoul Sow, Cheikh Anta Diop Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmadou Aly Mbaye ve Senegal Burs Müdürü Dr. Khalifa Gaye, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle öğrenci alımının yapılacağı kararlaştırılarak bilimsel işbirliği, öğrenci ve öğretim elemanı değişim programlarının aktif hale getirilmesi konularında anlaşmaya varıldı. Sonrasında ise Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Senegal heyeti, Rektör yardımcıları ve dekanlarımız öğle yemeğinde bir araya geldi.

Ziyaret sonrası Senegal heyeti Prof. Dr. Kubilay Özyer eşliğinde Üniversitemiz Taşlıçiftlik Yerleşkesini gezdi.