Rektör Şahin’den Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlerine Ziyaret

•  12 Kasım 2020 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette her iki üniversitenin rektörleri ile fikir alışverişinde bulunan Rektörümüz, Prof. Dr. Alim Yıldız ve Prof. Dr. Mehmet Kul’a çalışmalarında başarılar diledi.