TOGÜ Çarşamba Günü Konserleri

TOGÜ Çarşamba Günü Konserleri

•  8 Ekim 2020 Perşembe

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi süresince her Çarşamba bir konser gerçekleştirecektir. Konserlerin ilki 07 Ekim 2020 Çarşamba günü Ney ve Piyano dinletisi ile gerçekleştirildi. Dinleti üniversitemiz sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Basgitarda Doktor Öğr. Üyesi Tolga Karaca, piyanoda Öğr. Gör. Ahmet Hakan Baş, Ney’de Arş. Gör. Bora Kanar yer aldı. Covid-19 salgını nedeniyle online yapılan konserler her Çarşamba 16.00’da Üniversitemiz sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.