Üniversitemiz ve Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

•  31 Ağustos 2020 Pazartesi

Üniversitemiz ve Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar katıldı.

İmzalanan protokolde öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, gençlerin yükseköğrenimleri süresince almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlaması yönünde işbirliğinin arttırılması ve desteklenmesi amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Taşlıçiftlik Yerleşkesinde Genç Ofis açılması kararı alındı.

Protokolde Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “Üniversitemize ve şehrimize gelen öğrencilerimizin kendilerini daha iyi geliştirebilmeleri için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle protokol imzaladık. Öğrencilerimizin kendilerini daha iyi geliştirmeleri için faaliyetler düzenlemeyi amaçlıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar beye teşekkür ediyorum” dedi. Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ise, “Üniversitemiz ile beraber, gençlerimizin geleceğine katkı sağlamak, kendilerini geliştirmeleri için elimizdeki imkânları en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Rektörümüze müdürlüğümüz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.