Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin NTV Doğru Tercih Programına Konuk Oldu- İkinci Bölüm

•  11 Ağustos 2020 Salı

NTV Doğru Tercih programının 08 Ağustos 2020 tarihli canlı yayın konuğu Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin oldu. İkinci kez konuk olduğu programda Rektör Şahin üniversitemizin ayrıcalıkları, kariyer olanakları, öğrencilerin çalışma hayatına hazırlanması, istihdam projeleri, öğrenci butiği, sosyal alanlar, çift anadal, yandal, yatay ve dikey geçiş konularında ayrıntılı bilgileri izleyiciler ile paylaştı.