Tıp Fakültemizde Görev Değişimi

Tıp Fakültemizde Görev Değişimi

•  27 Temmuz 2020 Pazartesi

Tıp Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, görevini Prof. Dr. Namık Özkan’a devretti. Tıp Fakültesi dekanlık makam odasında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. İbrahim Özbay ve Başhekim Yardımcısı Serhat Karaman katıldı.

Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Namık Özkan, Tıp Fakültesi'ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş'a teşekkür etti. Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş da Prof. Dr. Namık Özkan'a yeni görevinde başarılar dileyerek teşekkürlerini iletti.