Tokat Cumhuriyet Başsavcımızdan Rektör Şahin’e Veda Ziyareti

•  6 Temmuz 2020 Pazartesi

Yaklaşık 3 buçuk yıldır ilimizde görev yapan ve 17 Haziran tarihinde açıklanan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesi ile Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e veda ziyaretinde bulundu. Üniversitemizde gerçekleşen veda ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, 3 senedir şehrimize yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görev yeri olan Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde başarılar diledi. Cumhuriyet Başsavcımız Aydın Turhan ise, Tokat’ın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek,  “Tokat’ta çok güzel anılarım oldu.  Tokat bana çok güzel dostlar kazandırdı. İyi ki sizleri tanımışım” dedi.  Turhan, Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.