Üniversitemiz ve İŞKUR arasında Protokol İmzalandı

•  24 Haziran 2020 Çarşamba

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Tokat İŞKUR Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Üniversitemizde gerçekleştirilen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Tokat İŞKUR Müdürü Bekir Fındık, Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan ve İş Kulübü Liderleri katıldı.

İmza töreni öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “Daha önce İŞKUR müdürlüğümüzle ortaklaşa çalışmalar yürüttük. Üniversitemizde açtığımız İŞKUR Bürosu ile mezun olacak öğrencilerimize yönelik çalışmalar yaptık ve gelecekleri açısından en doğru şekilde yönlendirilmelerini sağlamaya çalıştık. Bu sene de İŞKUR Müdürlüğümüzle kendi bünyelerinde açmış oldukları İş Kulübü ile alakalı protokol imzalıyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Tokat İŞKUR Müdürü Bekir Fındık ise yaptığı konuşmada, “Üniversitemizle yaptığımız bu protokolle mezun olan öğrencilerimizin geleceklerini garanti altına almak, onları doğru alanlara yönlendirmek, okulları bittiğinde işsizlik sorunlarını minimuma indirmek istiyoruz. Siz, Üniversite öğrencilerimizi yetiştiriyor bizler de doğru yönlendirme yapmayı hedefliyoruz. Türkiye genelinde yeni faaliyete geçen İş Kulübümüz de bizlere bu konuda yardım ve destek oluyor. Ülkemizde 20 şehirde kurulu olan İş Kulübümüz gençlerimizin geleceğini garanti altına alma yönünde çok fazla çalışma yapmaktadır. Bizler İŞKUR olarak çalışmalarımıza profesyonelce yaklaşmayı hedef ediniyoruz” dedi.

Konuşmalar sonrasında imzalar atıldı.