Üniversitemizin Tanıtımı İçin Web Sitesi Hazırlandı

•  18 Haziran 2020 Perşembe

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemizin tanınırlığının artması ve aday öğrencilerimizin her türlü sorusunun cevaplanabilmesi için yeni bir web sitesi hazırlandı.

Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda daha fazla görünür olmasını hedefleyen Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü hazırlamış olduğu web sitesini Üniversitemizi tercih etmek isteyen aday öğrencilerin bütün sorularına cevap verebilecek bir içerikle yayınladı. İnternet ve yeni iletişim teknolojilerinin sıkça kullanıldığı günümüzde web sitesi ve sosyal medya aracılığı ile iletişimi güçlendirmek amacıyla tasarlanan web sitemizde Üniversitemizin neden tercih edilmesi gerektiğine dair kapsamlı açıklamalar yer alıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “Üniversitemiz, çağın gerekleri ile uyumlu yenilikçi ve girişimci bir üniversitedir. Yeni iletişim teknolojileri ve internet aracılığıyla üniversitemizin tanınırlığına katkı sağlayacak olan yeni web sitemiz aday öğrencilerin birçok sorusuna cevap verebilecek nitelikte hazırlanmıştır. Tüm öğrencilerimizi yeni web sitemizi ziyaret etmeye ve üniversitemizi tercih etmeye davet ediyorum” dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Çiğdem Aliçavuşoğlu, “Üniversitemiz hakkında kapsamlı bilgiler veren web sitemiz ile aday öğrencilerin merak ettiği her soruya açıklık getiriyoruz. Aday öğrenciler web sitemizde akademik birimlerimiz, bölümler, taban puanlar, burs, barınma, sosyal imkanlar, kampüs olanakları ve Tokat hakkında merak edilen her şeyi bulabilir. Tüm öğrencilerimizi web sitemizi ziyaret etmeye davet ediyor, Geleceğim için TOGÜ diyoruz” dedi.

http://tanitim.gop.edu.tr/ adresiyle yayınlanan web sitesinde, Neden TOGÜ?, Kampüste Yaşam, Fakülte ve Yüksekokullar, Tanıtım Materyalleri, Taban Puanlar, Çift Anadal, Yandal, Yabancı Uyruklu Öğrenciler, Öğrenci Kulüpleri, Tokat’ta Yaşam, TOGÜ Tanıtım Filmi, Değişim Programları, Mezun Görüşleri ve Sıkça Sorulan Sorular kategorileri yer alıyor.