Bu Ses TOGÜ TÖMER Ses Yarışması Sonuçlandı

•  9 Haziran 2020 Salı

Üniversitemiz Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOGÜ TÖMER) tarafından düzenlenen Bu Ses TOGÜ TÖMER Şarkı Yarışması sonuçlandı. 5-8 Haziran 2020 tarihleri arasında TÖMER sosyal medya hesabından 15 Uluslararası öğrencimizin katılım sağladığı yarışmada, en iyi ses ödülünü Kamerun’dan Tiomela Elisabeth Diane kazanırken, en iyi tarz ödülünü yine Kamerun’dan Abdulaziz Salihou, en iyi yorum ödülünü Kamerun’dan Zoulkif Kahapit, en çok beğeni ödülünü İran’dan Amirmasad Zarei kazandı. Juri özel ödülüne ise Afganistan’dan Jahanga Wazırı, Somali’den Muhammed Nur Muhammed, Suriye’den Amar Darauich ve Somali’den Anisa Mohamud Mohamed layık görüldü.