ÜRDÜN’LE İLİŞKİLERİMİZDE YENİ DÖNEM

Manşetler

ÜRDÜN’LE İLİŞKİLERİMİZDE YENİ DÖNEM

•  11 Mart 2020 Çarşamba

Son dönemde üniversitemizin büyük önem verdiği uluslararasılaşma çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor.
Bir yılı aşkın süredir yürütülen çalışmalar sonucunda Ürdün Krallığı Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırma Bakanlığı tarafından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne örgün eğitim yoluyla edinilen tüm dereceler için tanınma kararı alındı. Ülkemiz ile Ürdün Krallığı arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacak bu gelişmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu kararın alınmasında emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, bundan sonraki süreçte benzer girişim ve atılımlarımızın artarak devam edeceğini belirtmekten memnuniyet duyarız.