KARİYER SÖYLEŞİLERİ

KARİYER SÖYLEŞİLERİ

•  11 Mart 2020 Çarşamba

Üniversitemiz Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi (KARMER) tarafından kariyer söyleşisi gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Fen Edebiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ercan Tunç, Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Ögr. Gör. Umut Saray'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Kariyer Söyleşilerine Tokat Seyahat A.Ş. Genel Müdürü Hakan Sarıcanoğlu katıldı. Söyleşide Sarıcanoğlu, Tokat Seyahat A.Ş’nin dünden bugüne nasıl geldiğine ve hizmet kalitesine değindi. Söyleşi soru cevap şeklinde devam etti. Söyleşi sonrasında yapılan çekilişte 15 öğrencimiz ücretsiz bilet kazandı.

Söyleşi sonrası Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Tunç Kariyer Söyleşilerine katılan Hakan Sarıcanoğlu’na teşekkür belgesi takdim etti.