HABERLEŞME SEKTÖRÜNDE PTT A.Ş. ve KURUM KARİYER OLANAKLARI

•  6 Mart 2020 Cuma

Almus Meslek Yüksekokulu Posta Hizmetleri programı öğrencilerine yönelik olarak "Haberleşme Sektöründe PTT A.Ş. ve Kurum Kariyer Olanakları" konulu bir kariyer söyleşisi düzenlendi. Kariyer Merkezi konferans salonunda düzenlenen söyleşiye PTT A.Ş. Tokat Başmüdürü Muhterem DEMİR, İşletme Müdürü Arzu AVCI, İdari Malı işler Müdürü Mustafa ÖZÜBEK, Almus Meslek Yüksekokulu Posta Hizmetleri Programı öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.
Söyleşide DEMİR ilk olarak PTT A.Ş.'nin tanıtımını yaparak kurumun vermiş olduğu hizmetler konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Daha sonra öğrencilerden gelen sorular çerçevesinde kurumdaki personel yapısı ve kariyer olanaklarını aktaran DEMİR, müdürlükleri bünyesinde öğrencileri her zaman ağırlamaya hazır olduklarını belirtti.
Program sonunda TOGÜ KARMER müdür yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Aslı YERLİKAYA tarafından PTT A.Ş. Tokat Başmüdürü Sayın Muhterem DEMİR'e teşekkür belgesi ve günün hatıra afişi takdim edildi. Katılımlarından ve katkılarından dolayı Tokat PTT Baş Müdürü Muhterem DEMİR'e, İşletme Müdürü Arzu AVCI'ya, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa ÖZÜBEK'e ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Almus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih POLAT'a, katılan tüm akademik personele ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.