TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Sermaye Desteği Programı

•  18 Şubat 2020 Salı

TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Sermaye Desteği Programı kapsamında uygulayıcı kuruluş olan Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Tokat Teknopark ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak imzaladığımız İş birliği protokolü neticesinde; ankaBİGG programı kapsamında, "Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme" ve "Sağlık ve İyi Yaşam" tematik alanlardaki teknoloji odaklı iş fikirlerine sahip bireysel genç girişimci adaylarımıza birinci aşama eğitimleri verilmiştir. Birinci aşama eğitimleri olarak, Temel Girişimcilik, Stratejik Yönetim, Projeler İçin Kanvas İş Modeli, Finansal Kaynaklara Erişim, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları, Yatırımcı Sunumu belirlenmiş ve genç girişimcilerimizle tamamlanmıştır. Eğitimler sonucunda BİGG Proje Hazırlama Çalıştayı’nın yapılmasına karar verilmiştir. Eğitimler, mentörlükler ve proje kurgu destekleri ile olgunlaştırılan iş fikirleri, TÜBİTAK tarafından sağlanacak 200.000 TL hibe ile şirketleşme şansı elde edecektir. TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Sermaye Desteği Programı’na başvuran genç girişimci adaylarına başarılar dileriz.