Niksar İlçe Protokolünden Rektörümüze Ziyaret

•  11 Şubat 2020 Salı

Niksar Kaymakamı İlhami Doğan, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Yılmaz ve Niksar Kent Konseyi İlçe Başkanı Suat Boynudelik Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Patenti Üniversitemizde olan Niksar1 Cevizinin ilçe genelinde yaygınlaştırılması, Niksar ilçesinde yeni bölümlerin açılması konusunda destekleri ve Niksar ilçemizde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Üniversitemiz bölümlerine yapmış olduğu katkılardan dolayı Rektörümüze teşekkür ederek hediye takdiminde bulundular.