Elazığ ve Malatya İçin Yardım Kamyonumuz Yola Çıktı

•  27 Ocak 2020 Pazartesi

Elazığ Sivrice’de 6.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası yurt genelinde başlatılan yardım kampanyasına Üniversitemiz de katıldı. Rektörlüğümüz tarafından başlatılan yardım kampanyasına öğrencilerimiz,  akademik ve idari personelimizin destekleriyle su, battaniye, katı ve sıvı tüketim maddeleri, mont, ayakkabı, bebek bezi, bebek maması gibi ihtiyaç malzemeleri toplandı. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “ Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Rektörlük olarak Elazığ’da zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım kampanyası başlattık. Taşlıçiftlik Yerleşkemizde Merkezi Yemekhane önünde çadırımızı açtık. Şehir merkezinde Karşıyaka Mahallesi Muhtarlığımızda kurduğumuz yardım merkezimizde ihtiyaç malzemelerini topladık. Bizlere destek olan başta öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz olmak üzere Karşıyaka Mahallesi Muhtarımız Sayın Turan Türk bey’e çok teşekkür ediyorum. Allah böyle acıları bizlere bir daha yaşatmasın” dedi.