Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a Ziyaret

•  9 Ocak 2020 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Dinçerler Grup Yönetim Kurulu üyeleri Şerafettin Dinçer ve Cemalettin Dinçer Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında fakülte ve yüksekokullarımıza değişen dünyaya ayak uydurabilecek gençler yetiştirilmesi amacıyla yıldızı parlayacak mesleklere kapı aralayacak bölümler açılması konusunda kıymetli paylaşımlar gerçekleştirdiler. Rektör Şahin üniversitemizin öğrenci odaklı bakış açısıyla, şeffaf, katılımcı ve girişimci ruhuyla yeni açılacak bölümlerin geleceğin mesleklerini icra edecek olan öğrencilere, ilimize ve dolayısıyla ülkemize verimli ve büyük katkılar sağlayacağının altını çizdi. Fakülte ve yüksekokullarımızda yeni bölümler açılması için yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getiren YÖK Başkanı Saraç, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Dinçerler Grup Yönetim Kurulu üyeleri Şerafettin Dinçer ve Cemalettin Dinçer’e teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.