Kariyer Söyleşileri Spor ve Performans Psikolojisi

•  28 Kasım 2019 Perşembe

Üniversitemiz Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Ömer Halisdemir Konferans Salonunda” Spor ve Performans Psikolojisi” söyleşisi gerçekleştirildi.

Söyleşiye Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.    Moderatörlüğünü Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertan Talas’ın yaptığı Söyleşinin konuğu Spor ve Performans Psikolojisi Danışmanı  M. Burak Otyakmaz oldu.

Spor ve Performans Psikolojisi Danışmanı  M. Burak Otyakmaz, spor performansına katkısı olan fizik ve taktik becerilerin yanında psikolojik becerilerinde önemli olduğu belirtti. Karşılıklı soru cevap seklinde sona eren Söyleşi sonrasında Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.