Üniversitemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Eğitim Projeleri Protokolü İmzalandı

•  26 Kasım 2019 Salı

Üniversitemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 3 adet Eğitim Projeleri Protokolü senato salonunda imzalandı.

Eğitim Projeleri protokolüne Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. İbrahim Özbay, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Adsan katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali konuşmasında “Üniversitemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz her zaman iş birliği içerisinde bulunmuştur. Üniversitemizle bu gün üç projenin protokolünü imzalıyoruz. Bu projeler üniversitemiz öğretim üyelerinin ders vermeleri, BİLSEM deki özel yetenekli öğrencilerimizi daha iyi yetişmesi için destek verilmesi ve Meslek Lisemizin Kimya Laboratuvarlarının daha aktif hale getirilmesi için üniversitemizle protokol imzalıyoruz. Göreve başladığından itibaren bizlere her zaman destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e teşekkür ediyorum dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere tüm kamu kuruluşları ile çok güzel iş birliğimiz var. Bu protokollerle beraber kampüsümüzde Spor Lisesi ve Tarım Lisesinin açılması, Uzaktan eğitimle öğretmenlerimize şubat ayından itibaren tezsiz yüksek lisans protokolü düşünüyoruz. Biz Üniversite olarak bürokrasiyi en aza indirmeyi düşünüyoruz. Öğretim üyelerimizin birim amirlerine bilgi vermeleri halinde ders vereceklerdir. Bu protokolde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dedi

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali tarafından Eğitim Projeleri protokolleri imzalandı.