Mamuşa Belediye Başkanı Abdulhadi Krasniç Rektörümüzü Ziyaret Etti

•  15 Kasım 2019 Cuma

Nisan ayı içerisinde Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin tarafından Kosova’nın Mamuşa Belediyesine ziyaret gerçekleştirilmişti. Bu ziyaret sonrasında Mamuşa Belediye Başkanı Abdulhadi Krasniç ve ekibi Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz hakkında bilgiler alan Başkan Krasniç, Mamuşa ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile güzel çalışmalara imza atacağız. Özellikle Mamuşa’dan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine eğitim hayatlarını devam ettirmek için gelen öğrencilerimizden buradaki yakın ilgi ve alakalardan memnun olduklarını öğrendim. Bu bizleri çok mutlu etti.” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ise, “İadeyi ziyaretlerinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gelecek sene Mamuşa’dan daha çok öğrenciyi Üniversitemizde ağırlamak ve eğitim hayatlarını devam ettirmelerini istiyoruz. “dedi. Ziyarette Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Kubilay Özyer, Uluslararası Öğrenci Koordinatörümüz Doç. Dr. Fatih Yılmaz ve Mamuşa’dan gelen öğrencilerimiz hazır bulundu.

Ziyaret sonrasında Mamuşa Belediye Başkanı Abdulhadi Krasniç, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e plaket takdim etti.