Sigortacılıkta Özellikli Kurumlar ve SEGEM Sınavları

•  12 Kasım 2019 Salı

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından “Sigortacılıkta Özellikli Kurumlar ve SEGEM Sınavları” konulu seminer gerçekleştirildi. Zile Meslek Yüksekokulu ve Turhal Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu işbirliğiyle Turhal Yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“Sigortacılıkta Özellikli Kurumlar ve SEGEM Sınavları” konulu seminer Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu'nda görev yapan Öğr. Gör. Sabri Kızılsu tarafından gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Kızılsu SEGEM sınavları ve Sigortacılıkta Özellikli Kurumların çalışma şekilleri, ne gibi kolaylıklar ve zorluklarla karşılaşıldığını, çalışma esnasında yapılabilecek hataların neler olduğu ve dikkat edilmesi konusunda gereken önlemlerin nasıl alınacağı konusunda öğrencilerimize tecrübelerini aktardı.

Kariyer merkezimiz Zile Meslek Yüksekokulu Kariyer Danışmanı Öğr. Gör. Emine Ateş tarafından organize edilen etkinlik sonrasında Turhal Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sibel Ölmez Cangi, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Sabri Kızılsu’ya gerçekleştirmiş olduğu seminer dolayısıyla teşekkür belgesini takdim etti.