Kariyer Söyleşileri Mezunlar Programı

Kariyer Söyleşileri Mezunlar Programı

•  6 Kasım 2019 Çarşamba

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Kariyer Söyleşileri” programı gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Budak, Tokat PTT Başmüdürü Muhterem Demir, A 101 mağazaları Bölge Genel Müdürü Koray Değirmenci, Almus MYO Posta Hizmetleri Programı öğrencileri ile Üniversitemiz öğrenci ve öğretim elemanları katıldı.

Programda konuşan Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Kariyer Söyleşileri programı ile Üniversitemiz öğrencilerinin özgüvenlerini artırma hedefinin olduğunu ifade etti. Kariyerlerinde ilerlemiş üniversitemiz mezunlarını burada ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Bozdoğan öğrencilere kariyerleri için faydalı olabilecek konukların gelmeye devam edeceğini ifade ederek bütün katılımcılara teşekkürlerini iletti.

“Kariyer Söyleşileri” programı kapsamında gerçekleşen programa Üniversitemiz mezunları olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Murat Gönültaş, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir M. Melih Sağıroğlu, Turhal PTT Müdürü İlker Avcı ve Özel İdare Müdürü Murat Aslan konuşmacı olarak katıldı.

Öğr. Gör. Erdem Kanışlı moderatörlüğünde gerçekleşen Kariyer Söyleşileri programında Üniversitemiz mezunları olan Murat Gönültaş, M. Melih Sağıroğlu, İlker Avcı ve Murat Aslan kendi öğrencilik hayatlarından ve tecrübelerinden bahsederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Konuşmacılar, kariyer yolunda yılmadan çalışmanın ve bir amaç doğrultusunda ilerlemenin önemine değindi. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan konuşmacılar, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin önemine işaret ederek öğrencilerin bu imkânı kendi gelişimleri için kullanmaları gerektiğini belirtti.

Program sonrası Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Tokat PTT Başmüdürü Muhterem Demir’e plaket takdiminde bulundu. Katılımcılara teşekkür belgelerini Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Budak takdim etti.