Kamerunlu Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret

Kamerunlu Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret

•  31 Ekim 2019 Perşembe

Üniversitemizde eğitim gören Kamerunlu öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Senato odasında gerçekleşen ziyarette Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörümüz Doç. Dr. Fatih Yılmaz da hazır bulundu. Rektörümüz bir süre öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Öğrenciler Tokat’ta olmaktan son derece mutlu olduklarını, Türk insanının çok sıcakkanlı olduğunu, Tokatlıları çok sevdiklerini ve kendilerine burada çok yardım edildiklerini, Üniversite yönetimimize kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.

Ziyaret sonrasında Kamerunlu öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e hediye takdiminde bulundular.