29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türk Halk Müziği Konseri

•  31 Ekim 2019 Perşembe

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı tarafından Cumhuriyetimizin 96’ncı yılı kutlamaları kapsamında Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, İl Emniyet Müdürümüz Göksel Topaloğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürümüz Doç. Dr. Serkan Umuzdaş, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Türk Halk Müziğinin seçme eserlerinin seslendirildiği konseri Öğr. Gör. Aziz Destegül yönetti. Konser sonrasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, İl Emniyet Müdürümüz Göksel Topaloğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürümüz Doç. Dr. Serkan Umuzdaş Öğr. Gör. Aziz Destegül ve koroya teşekkür belgesi takdim etti. Hatıra fotoğrafı çektiren protokol ve koro Barış Pınarı Harekatına katılan askerlerimiz ve ülkemizin bağımsızlığı için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimiz için asker selamı verdi. Devlet Konservatuvarı Müdürümüz Doç. Dr. Serkan Umuzdaş, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yılı sebebi ile Devlet Konservatuvarı olarak Türk Halk Müziği konseri verdik. Konser sonrasında koromuzda bulunan öğrenci arkadaşlarımızla asker selamı verdik.  Bu selam Ülkemizin bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve Barış Pınarı Operasyonuna katılan Mehmetçiklerimize ithaf etmek içindi.” dedi.