Üniversitemiz ve Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

•  29 Ekim 2019 Salı

Üniversitemiz ve Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesiile Erasmus+, Mevlana ve MoU protokolü imzaladı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Maksudov Ravshan Khasanovich, Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesi Filoloji Fakültesi Dekanı Rakhimov Zakir Azimovich, Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Kubilay Özyer katıldı. İmza töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olmaktan son derece memnunuz. Yapmış olduğumuz protokol ile Erasmus+, Mevlana ve MoU anlaşması yaptık. Her iki üniversiteye de hayırlı olsun.” dedi. Özbekistan Fergana Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Maksudov Ravshan Khasanovich ise, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile protokol imzalamaktan son derece memnunum. Her  iki üniversite açısından son derece güzel bir gelişme olacağından şüphem yok. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile yapacağımız projeler ve çalışmalarla bağlarımızın daha da güçleneceğini düşünüyorum.” Dedi.

İmza töreni sonrasında her iki rektör birbirlerine hediye takdiminde bulundu. Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, misafirlerimize Taşlıçiftlik Yerleşkesini gezdirdi.