Londra Sofra Restoranları Sahibi Hüseyin Özer Üniversitemizde “Kariyer Sohbeti” ne katıldı

•  22 Ekim 2019 Salı

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Kariyer Söyleşileri” programı gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe “Londra Sofra Restoranları Sahibi” Hüseyin Özer konuk oldu.

Kariyer Sohbetleri etkinliğine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Şahin Sözen, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Erdem Kanışlı ve Öğr. Gör. Selda Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan yaptığı açılış konuşmasında, “Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilmeleri ve daha iyi eğitim alabilmeleri noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün Londra Sofra Restoranları Sahibi Hüseyin Özer Bey’i Üniversitemize konuk etmekten çok mutluyuz. Kendilerine bizleri kırmadığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Üniversitemizin davetlisi olarak söyleşiye gelen Londra Sofra Restoranları Sahibi Hüseyin Özer ise, yaptığı konuşmada, “Tokat’ta olmaktan Üniversitemizde böyle bir söyleşiye katılmaktan son derece mutluyum. Tokat’ın Reşadiye ilçesinden önce Ankara sonra da İstanbul’a geçerek birçok zorluklarla mücadele ederek kuru ekmek yiyerek bu noktalara geldim. Kuru ekmek yemek beni restoran sahibi yaptı. Londra’da güzel ülkemin yemeklerini sunarak İngilizlere beğendirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tokat yemeklerini de restoranlarımda sunacağım.” dedi. Katılımcıların sorularını cevaplayan Özer, Türk ve yabancı çalışanlarım var. Restoranlarımda kullandığım bütün malzemeleri Türkiye’den getiriyoruz.” dedi.

Söyleşi sonrasında Londra Sofra Restoranları Sahibi Hüseyin Özer’e hediye takdimi Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Gökçe tarafından takdim edildi.