Çad Encemine Üniversitesi Rektörü’nden Ziyaret

•  14 Ekim 2019 Pazartesi

Çad Encemine Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Barka ve Üniversitemize Kamerun, Gabon, Benin, Fildişi sahilinden öğrenci temininde yardımcı olan Goodmus Learning Center temsilcisi Lılıan Ngozı görüşmeler yapmak üzere Uluslararası öğrenci koordinatörlüğünü ve Rektörümüzü ziyaret ettiler. Ziyarette Üniversitemizde bulunmaktan çok mutlu olduklarını belirten misafirlerimiz yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ettiler. Ziyaret sonrasında karşılıklı hediyeler takdim edildi. Ziyarette Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Fatih Yılmaz’da hazır bulundu.