ErasmusDays2019

ErasmusDays2019

•  11 Ekim 2019 Cuma

Bu yıl 3.sü düzenlenen ve dünya çapında kutlanan ErasmusDays Üniversitemizde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus Birimi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen etkinlikler kapsamında müzik dinletisi, söyleşi ve fidan dikme gerçekleştirildi. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. İbrahim Özbay ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bursalı, öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katıldığı programın açılış konuşmasını Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Fehim Kuruloğlu yaptı. Üniversitemizde ilk kez böyle bir etkinlik düzenlemenin heyecanı ve mutluluğunu paylaştıklarını belirten Kuruloğlu’ndan sonra söz alan Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer Üniversitemizin uluslararasılaşma çalışmaları hakkında dinleyicilere bilgi verdi.

Devlet Konservatuvar öğrencilerimizin verdiği mini konserden sonra “Erasmus Talks: Erasmus Generation” başlıklı söyleşiye katılan öğrencilerimiz Erasmus tecrübelerini arkadaşlarıyla paylaşma fırsatı buldular.

Programın sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay tarafından verildi. Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer de Erasmus Ofisi çalışanlarına bugüne kadar ki başarılı ve özverili çalışmalarından ötürü plaket takdim etti.

Programın sonunda katılımcılarla beraber günün anısına fidan dikme etkinliği düzenlendi.