Öğrencilerimiz Terör Konusunda Bilgilendirildi

Öğrencilerimiz Terör Konusunda Bilgilendirildi

•  25 Eylül 2019 Çarşamba

Üniversitemize yeni katılan öğrencilerimize yönelik “Uyum Haftası” etkinlikleri kapsamında Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ile  ortaklaşa düzenlenen “Gençlik ve Güvenlik Gelecek” isimli konferans düzenlendi. Konferansta terör örgütlerinin eleman kazandırılması ve korunma yolları hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı. Taşlıçiftlik Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bursalı ve öğrenciler katıldı.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından düzenlenen konferansa Polis Memuru İsa Durna konuşmacı olarak katıldı. Durna, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından kentte çeşitli bilgilendirme ve sosyal faaliyetlerin yapıldığını belirtti. Ayrıca öğrencilere terör örgütlerinin gençler tarafından nasıl kandırıldığını ve bunun için ne gibi evrelerden geçtiğini de anlatan Durna, öğrencilerin dikkatli olması için uyarılarda bulundu.

Konferans sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize anket yapılarak, broşür ve kalem hediye edildi.