İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir’den Rektörümüze Ziyaret

•  10 Eylül 2019 Salı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Üniversitemiz hakkında bilgiler alan Prof. Dr. Saffet Köse ve Mustafa Özdemir Rektörümüze başarılar dilediler. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, her iki üniversitenin işbirliği içerisinde çalışmalarına devam edeceğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti. Ziyaret sonrasında misafirlere hediye takdiminde bulunuldu.