Bosna Hersekli Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret

•  25 Temmuz 2019 Perşembe

Bosna Hersek’ten yaz okulu kapsamında Üniversitemizde konuk edilen Bosna Hersekli öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi dekanı ve aynı zamanda Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Yılmaz, katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Bosna Hersek’ten gelen öğrencilere Üniversitemize geldiklerinden dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Şahin, “Sizler artık Üniversitemizin gönüllü temsilcilerisiniz. Ülkenize gittiğinizde şehrimizi ve Üniversitemizi en iyi şekilde anlatacağınıza eminim. Tokatımıza ve Üniversitemize geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve öğrenciler Rektörlük önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.