Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ Rektörümüzü Ziyaret Etti

•  10 Temmuz 2019 Çarşamba

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret etti. Rektörümüz ziyaretlerinden dolayı, Prof. Dr. Karadağ’a teşekkür ederek, komşu iki şehrin üniversiteleri olarak işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti. Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ ise, Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe de hazır bulundu.

Ziyaret sonrasında Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e hediye takdiminde bulundu.