Personelimiz İftarda Buluştu

Personelimiz İftarda Buluştu

•  17 Mayıs 2019 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, akademik ve idari personelimiz ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Üniversite yönetimimiz, akademisyenler, idari personel ve aileler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin iftar yemeği öncesinde, “Akademik ve idari personelimize iftar organizasyonu gerçekleştirmek istedik. İftar yemeğimizde personellerimizin birbirleriyle kaynaşmaları ve bir arada olmalarını arzuladık. İftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.