Proje Günleri

Proje Günleri

•  14 Mayıs 2019 Salı

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafında gerçekleştirilen “Proje Günleri” başladı. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Şehit Ferhat Kaya Konferans Salonunda gerçekleşen Proje Günlerine, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sefa Tarhan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Proje Günleri açılış konuşmasını Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sefa Tarhan yaptı. Prof. Dr. Tarhan, “Bu sene 8. düzenlediğimiz geleneksel hale gelen proje günlerimizi başlatıyoruz. Bu seneki proje günlerimizde bireysel çalışma yok tüm çalışmalar ekip ruhuyla hazırlanmış. Bu bizim açımızdan mutluluk verici bir durum.” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe ise, “geleneksel hale gelen proje günlerine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sevgili öğrenci arkadaşlarım bu şekilde düzenlenen proje günlerine yarışmalara katılmanızı istiyoruz. TÜBİTAK etkinliklerine projelerinizle katılım sağlayın kazanamazsanız bile bu tecrübe ilerisi için sizlere deneyim kazandırır.” dedi.

Açılış konuşmaları sonrasında, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fenercioğlu, “Mühendislik ve İnovasyon” konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projelerin açılışı yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve akademisyenler projeler hakkında öğrencilerimizden bilgi aldılar.